Články

Restaurace hotelu Start ve Špindlerově Mlýně v Krkonoších nabízí především tradiční českou kuchyni s důrazem na krkonošské speciality. Naše pokrmy pocházejí hlavně z čerstvých regionálních surovin od našich stálých a vyzkoušených dodavatelů. Masa a uzeniny nakupujeme od řezníka a uzenáře pana Noska z nedaleké obce Studenec. Ten zpracovává suroviny ve svých vlastních jatkách. Zeleninu a ovoce nakupujeme od pěstitelů z blízkého okolí. To nám umožňuje vařit pro Vás z čerstvých a kvalitních surovin, jejichž původ je nám znám.

VS2 8265 rend VS2 8287 rend VS2 8284 rend 2 restaurace pokoj


 

Festivalové menu

Zvěřinová paštika balená ve slanině s brusinkovou zavařeninou a rozpečeným chlebem

Krkonošské kyselo


Zajíc ve slaninovém županu pečený v listovém těstě se šípkovou omáčkou a bramborovým pyré


Bramborové šlejšky s mákem



Cena 4 chodové menu 375 CZK

 

 

2018 Festivaljidel.cz Festivaljidel.cz